Povodom blagdana svetog Luke, zaštitnika sela i župe Kučiće zadovoljstvo nam je pozvati Vas na gastronomsku feštu „Kučićka špica 2018“ i koncert klapa koji će se održati u subotu, 13. listopada 2018. u Kučićima.

Koncert klapa počinje u 18,00 sati u sportskoj dvorani u Kučićima. Nastupaju klape: „Pašareta“ – Kučiće, „Žmul“ – Omiš, „Duare“ – Zadvarje, „Berulia“ – Brela, „Timbar“ – Selca / o. Brač, „Zvizdan“ – Posušje i „Bratovština“ – Gorica Sovići.

Pučka fešta dobre spize i zabave održat će se istog dana s početkom u 17,00 sati u prostorijama Vatrogasnog doma u Kučićima. Na ovoj fešti moći će se uživati u izvornom kučićkom specijalitetu – bravetini na špici i tripicama pripremljenim po originalnom receptu.

U zabavnom dijelu pripremljena je zanimljiva i bogata lutrija (izvlačenje je u 21,00 sati), a uz glazbu uživo očekuju nas i druga  iznenađenja.

Organizator pučke fešte je Kulturno umjetnička udruga "Kučićka špica", Udruga za promicanje kulturnih i gastronomskih posebnosti sela Kučiće.

Pozivamo  Kučićane, Kučićanke, prijatelje Kučića i sve ljude dobre volje na „Kučićku špicu 2018“.

 

 

Napomena: 

Povodom održavanja pučke fešte KUČIĆKA ŠPICA dana 13. listopada 2018. sve drage posjetitelje organizatori će počastiti kolačima. Stoga pozivamo sve domaćice ( i domaćine) ukoliko su voljni pripremiti kolače da ih donesu u prostorije DVD-a Kučiće u popodnevnim satima.

Sve upite i informacije možete dobiti na broj mobitela 091 796 7903 (Buco).

 

Vidimo se na Kučićkoj špici 2018 !

 


Za organizaciju ovog zahtjevnog događaja potrebna su i znatna materijalna sredstva, stoga u nastavku najave prenosimo molbu organizatora, Kulturno umjetničke udruge „Kučićka špica“ za financijsku potporu:

Poštovani,        

  1. listopada 2018. godine, po četvrti put, održat će se pučka fešta Kučićka špica.

 Kučićka špica zamišljena je kao fešta gdje će Kučićani, njihovi gosti, kao i svi ostali ljudi dobre volje, koji se taj dan nađu u Kučićima, imati priliku za susret i druženje, kao i za uživanje u jednom od najpoznatijih kučićkih kulinarskih specijaliteta - bravetini na špici.

 Riječ je o vrhunskom gastronomskom jelu koje je već desetljećima zaštitni znak gastronomske ponude Kučića. Bravetina se jede i u ostalim dijelovima Dalmacije, ali samo u Kučićima možete kušati izvornu bravetinu na špici.

 Stoga Vam se ovim putem obraćamo ukoliko ste u mogućnosti da svojim proizvodima, uslugom ili novčano potpomognete Kučićku špicu.

Novčana sredstva se mogu uplatiti na žiro račun Kulturno umjetničke udruge Kučićka špica: IBAN: HR6724070001100462004

 Za sve Vaše upite, kao i za potrebne informacije možete se javiti Jošku Vukasoviću (Buci) na broj mobitela 091 796 7903.

 

     Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj podršci!                                                          

      Predsjednik Udruge:

      Joško Vukasović

Login Form

© 2016 Kučiće. Sva prava pridržana.